گوشی موبایل سامسونگ Galaxy A55 5G، ترکیبی از سرعت، قدرت و زیبایی! با حافظه 256 گیگابایتی و رم 8 گیگابایت، تجربهای بینهایت روان در اجرای برنامهها و بازیها خواهید داشت. از تکنولوژی 5G لذت ببرید و با دوربینهای حرفهای آن، لحظات خاص خود را با کیفیتی بینظیر ثبت کنید. این فرصت را از دست ندهید!
محصولات مرتبط
طراحی و بدنه
برخلاف نسل قبلی که از بدنهی پلاستیکی استفاده میکرد، گوشی گلکسی A55 با ترکیب خیرهکنندهی شیشه در جلو و پشت و فریم آلومینیومی، حس یک گوشی ردهبالا را به شما القا میکند. اما سامسونگ در همینجا متوقف نشده است. این گوشی از محافظ نمایشگر قدرتمند Corning Gorilla Glass Victus+ بهره میبرد که خیال شما را از خط و خش آسوده میکند. همانند سایر گوشیهای سامسونگ، مقاومت آن در برابر آب نیز عالی است. گلکسی A55 دارای استاندارد IP67 میباشد، به این معنی که میتواند تا عمق 1.5 متری در آب شیرین، بدون مشکل به کار خود ادامه دهد.
گلکسی A55 سامسونگ صفحهنمایشی 6.6 اینچی از نوع OLED دارد. اندازهی این گوشی نسبت به گلکسی S24 به مدل پلاس آن نزدیکتر است، اما همچنان از اندازهی رایج 6.7 اینچی در گوشیهای میانردهی بزرگصفحه اندکی کوچکتر است. حاشیههای اطراف صفحهنمایش خیلی باریک نیستند، اما مطابقت منحنیهای حاشیه با انحنای کلی بدنه، حس خاصی از سبک و سیاق را القا میکند.
این گوشی همهی ویژگیهای معمول صفحهنمایشهای OLED را داراست. گلکسی A55 رنگهای فوقالعاده غنی و زندهای را ارائه میدهد و البته امکان کاهش این میزان از طریق تنظیمات گوشی نیز وجود دارد. سطح مشکی بینظیر است و تنها در محیطهای بسیار روشن به دلیل انعکاسهای داخلی، کمی سایهی خاکستری در صفحهنمایش مشاهده میشود. نرخ تازهسازی تصویر این صفحهنمایش برای داشتن تجربهای روانتر، تا 120 هرتز بالا میرود.
دوربینهای گوشی گلکسی A55
سامسونگ گلکسی A55 در نگاه اول، ممکن است از نظر تعداد لنزها شبیه به گلکسی S24 پلاس به نظر برسد، اما در واقع اینطور نیست. نکتهی قابل توجه، نبود لنز زوم اختصاصی در A55 است. لنز سوم این گوشی، لنز ماکرو 5 مگاپیکسلی است که بیشتر جنبهی کمکی دارد و نمیتوان آن را با لنزهای موجود در گوشیهای ردهبالای سامسونگ مقایسه کرد.
در صورت تمایل به ثبت تصاویر با زوم، با بزرگنمایی دیجیتال روبرو خواهید شد و نه زوم اپتیکال واقعی. البته زوم دیجیتال تا دو برابر، کیفیت قابل قبولی ارائه میدهد، اما فراتر از آن، افت کیفیت محسوس خواهد بود.
در A55 سامسونگ، برخلاف مدلهای ردهبالای این کمپانی، پیشنمایش صد در صد دقیقی از تصویر نهایی دریافت نمیکنید. با این حال، این موضوع اغلب به ثبت عکسهایی با کیفیت بهتر از انتظار منجر میشود که البته ایدهآل نیست.
فیلمبرداری نیز با محدودیتهایی همراه است. بالاترین کیفیت فیلمبرداری در این گوشی، 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه است، در حالی که در گلکسی S24 پلاس، امکان فیلمبرداری 4K با سرعت 60 فریم بر ثانیه وجود دارد.
با اینحال، فارغ از موارد ذکر شده، دوربین گلکسی A55 سامسونگ عملکردی کاملاً رضایتبخش ارائه میدهد. در این گوشی، هیچکدام از مشکلات رایج دوربینهای میانرده که اغلب وعدههای زیادی میدهند، اما در عمل کیفیت پایینی ارائه میکنند، مشاهده نشد.
جزئیات فنی دوربینها:
- دوربین اصلی: 50 مگاپیکسل (خروجی نهایی 12 مگاپیکسل) – امکان ثبت تصاویر باکیفیت 50 مگاپیکسلی نیز وجود دارد که علیرغم عدم تفاوت مشهود در جزئیات با خروجی 12 مگاپیکسلی در سایز استاندارد، در صورت نیاز به برش شدید عکس برای چاپ، مفید خواهد بود.
- دوربین دوم: 12 مگاپیکسل فوقعریض – این دوربین نتایج خوبی را در طول روز به ثبت میرساند و افت کیفیت تصویر آن نیز محسوس نیست.
- دوربین سوم: 5 مگاپیکسل ماکرو – این دوربین بیشتر جنبهی کمکی دارد و کیفیت آن در حد متوسط است. برای استفاده از این لنز، باید به صورت دستی به حالت ماکرو تغییر وضعیت دهید.
عملکرد و سختافزار
قلب تپندهی گلکسی A55، پردازندهی قدرتمند Exynos 1480 سامسونگ است که بهتازگی و همزمان با معرفی این گوشی، رونمایی شده است.
مهمترین ویژگی این پردازنده، بهرهمندی از لیتوگرافی 4 نانومتری است که به صورت تئوری، مصرف انرژی پایینتری را به همراه دارد. در عمل نیز گلکسی A55 حتی تحت فشارهای سنگین، داغ نمیشود و در تستهای پرفشار ۲۰ دقیقهای 3D Mark Wild Life Stress نیز افت عملکردی از خود نشان نمیدهد.
عملکرد گرافیکی این پردازنده نسبت به نسل قبل (Exynos 1380) در گلکسی A54، حدود 37 درصد بهبود یافته است. با این حال، گوشیهای میانردهی دیگری مانند وانپلاس نورد 3، پوکو F5 و پوکو X6 پرو از نظر عملکرد خام بر قیمت، برتریهایی نسبت به A55 دارند.
البته این اختلاف عملکرد، تنها در موارد معدودی به صورت محسوس است. به طور کلی، پردازندهی Exynos 1480 عملکردی همرده با مدیاتک Dimensity 7200 Ultra ارائه میدهد. این یعنی از نظر قدرت گرافیکی، تقریباً در سطح اسنپدراگون 865 قرار میگیرد که در سال 2019 معرفی شد.
بنابراین، گلکسی A55 بهترین انتخاب برای گیمرها نیست، اما به اندازهای قدرتمند است که بتوان بازیهایی مانند Honkai Star Rail را با نرخ فریم حدود 30 فریم بر ثانیه و تنظیمات بالا اجرا کند. هرچند برای تجربهی ایدهآل گیمینگ، گزینههای بهتری وجود دارد، اما در زمینه عملکرد کلی، A55 عملکردی روان و بدون لگ را به شما ارائه میدهد.
دیدگاه خود را بنویسید